BESTÄLLNING & FRAKT

Beställning, Frakt, Köpvillkor 

För beställning skickar du enklast ett mail till oss på  maxsportsweden@gmail.com  som vi besvarar så snabbt vi kan. Vi vill gärna ha personlig kontakt med våra kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Så tveka inte att ringa oss 070-234 55 86. Vi finns även på Facebook och messenger   https://www.facebook.com/maxsportsweden/  

Alla priser är inklusive moms och miljöavgifter. Betalning kan ske med Swish, eller faktura. Eventuell fraktkostnad ut till dig som kund tillkommer. Vi har avtal med Fraktjakt som skickar med UPS, Schenker, DHL, Bussgods, m.fl.   Fraktsätt och kostnad enligt överenskommelse.

Med våran import och försäljning av MaxSport så är en av våra ambitioner att hålla nere kostnaderna. Vi väljer därför att lagerhålla de dimensioner som vanligen efterfrågas.                                      Vårat lager är mörkt och håller en sval och jämn temperatur året om.
Alla andra dimensioner och modeller tas in på begäran, men då kan en extra fraktkostnad på 125 kr/däck tillkomma om beställningen inte sammanfaller med ordinarie beställning från England.

Vi kan erbjuda fri frakt av däck till vissa tävlingar. För tillfället gäller det alla tävlingar i Svenska Rallycupen. En förutsättning för att klara detta är att däcken är beställda i god tid och betalning är mottagen av oss. Utrymmet är begränsat varför först till kvarn gäller. 

Returrätt/bytesrätt i 14 dagar förutsatt att däcken är omonterade och oanvända. Kunden står för alla frakter vid åberopande av returrätt/bytesrätt. En administrativ avgift på 100:- tillkommer.   Vid retur av extrabeställda däck som inte finns i listan över Lagerförda tävlingsdäck förbehåller vi oss rätten att ta ut 30% av varans pris i returavgift.  

Ej uthämtat paket som gått i retur till oss debiteras en avgift på 200 kr samt dubbel fraktavgift.  

Force majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, eller liknande händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal från oss, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


Tävlande i Team MaxSport godkänner genom kalenderårsavtal att dennes personuppgifter för anmälarelicens, leverans och faktureringsadress sparas under gällande kalenderårs avtal plus 1 månad.