BESTÄLLNING & FRAKT

Beställning, Frakt, Köpvillkor 

Beställning sker via Mlimits.se

För frågor hänvisar vi till mail , detta skickas till info@mlimits.se 

Vi finns även på Instagram https://www.instagram.com/maxsportsweden/?hl=sv  

Facebook och messenger   https://www.facebook.com/maxsportsweden/  

Alla priser är inklusive moms och miljöavgifter. 
Vi har betallösning genom Svea Ekonomi där ni kan välja Kortbetalning , Faktura samt delbetalning 
Fraktkostnad ut till dig som kund tillkommer om ni inte väljer att komma och hämta i Ljusfallshammar (Norra Östergötland) eller att vi tar med om vi kör samma tävlingar.

Vi har avtal med DHL.
Skulle inte DHL fungera för er kan vi använda oss av Fraktjakt.se för att finna andra lösningar

Med våran import och försäljning av MaxSport så är en av våra ambitioner att hålla nere kostnaderna. Vi väljer därför att bara lagerhålla de dimensioner som vanligen efterfrågas. 

         Vårat lager är mörkt och håller en sval och jämn temperatur året om.

Alla andra dimensioner och modeller tas in på begäran (Alla möjliga modeller finns i shopen), men då kan en extra fraktkostnad på 300 kr/däck tillkomma om beställningen inte sammanfaller med en ordinarie beställning från England.
Vid extra fraktkostnad av 300 kr / däck  är leveransen ca 1 vecka förutsatt att MaxSport själva har dessa hemma , vi rekommenderar att ni betalar dessa genom faktura då vi inte klickar genom något köp innan vi kan leverera 


Vi kan erbjuda fri frakt av däck till vissa tävlingar. Vi återkommer med vilka tävlingar när vi satt 2021 års kalender . En förutsättning för att klara detta är att däcken är beställda i god tid . Utrymmet är begränsat så först till kvarn gäller. 

Returrätt/bytesrätt i 14 dagar förutsatt att däcken är omonterade och oanvända. Kunden står för alla frakter vid åberopande av returrätt/bytesrätt. En administrativ avgift på 200:- tillkommer.   Vid retur av extrabeställda däck som inte finns i listan över Lagerförda tävlingsdäck förbehåller vi oss rätten att ta ut 30% av varans pris i returavgift.  

Ej uthämtat paket som gått i retur till oss debiteras en fakturaavgift på 200 kr samt dubbel fraktavgift.  

Force majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, eller liknande händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal från oss, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


Tävlande i Team MaxSport godkänner genom kalenderårsavtal att dennes personuppgifter för anmälarelicens, leverans och faktureringsadress sparas under gällande kalenderårs avtal plus 1 månad.

Hemsidan skapad av MaxSport Sweden  |  Trimmad 2018
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!